Sunday, November 15, 2015

Custom Adv 1
Situaţie controversată

Situaţie controversată

Directoarea şcolii din Valu lui Traian a fost destituită din funcţie, după ce a umilit o elevă din cauza ţinutei

 

Scandalul elevei de 11 ani umilită de directoarea şcolii pentru că a venit la cursuri cu o fustă diferită de a celorlalţi copii, demite un director. Este vorba de directoarea şcolii din Valu lui Traian care a jignit o copilă de clasa a şasea în fata colegilor şi mai apoi a trimis-o acasă singură fără să se gândească măcar o clipă la pericolele la care o expune.

 

Fusta pare sa fi fost motivul halucinant pentru care directoarea scolii din Valu lui Traian, care este si profesoara de biologie, a dat-o afara de la ore pe eleva si a trimis-o acasa sa se schimbe. Nu inainte insa sa ii adreseze jignirile si vorbele de ocara aferente.

 

Directoarea spune insa ca era pentru a doua oara cand eleva venea cu o fusta neadecvata la cursuri si ca ea nu a facut altceva decat sa respecte regulamentul scolii. 

 

 

Parintii celorlalti copii par sa aiba parerile impartite si cred ca si fata ar fi trebuit sa vina in uniforma la scoala, insa chiar si asa directoarea nu ar fi trebuit sa o trimita singura acasa.

 

Hotarata sa isi faca dreptate, mama fetei a reclamat-o pe directoare la Inspectoratul Scolar, iar conducerea institutiei a luat o decizie cat se poate transanta.

 

 

Directoarea unitatii se considera nevinovata si este decisa sa conteste in instanta decizia Inspectoratului. 

Read 17549 times