Thursday, June 30, 2016

Custom Adv 1
Un pom de iarnă inedit

Un pom de iarnă inedit

        Într-o cofetărie din Constanţa, mai mulţi copii au dus arta impodobirii pomului de iarna la un alt nivel.
ntr-o cofetărie din Constanţa, mai mulţi copii au dus arta împodobirii pomului de iarnă la un alt nivel: micuţii au construit figurine din zahăr ars, le-au pictat cu ciocolată de diferite culori şi au înlocuit în felul acesta clasicele globuri strălucitoare. Apoi au trecut la ornat bradul. Dar nici acesta nu a fost clasic - un manechin desprins din revistele de modă le-a servit drept suport pentru creaţiile lor.
 
 
       20 de mici maeştri ciocolatieri s-au pus pe treabă imediat cum au primit vopselurile dulci. Ciocolata pe care o folosesc ei este una deosebită: ca s-o topească , micuţii au folosit încalzitoare electrice care le-au menţinut vopselurile dulci în stare lichidă.
 
      Apoi a venit momentul împodobirii pomului de iarnă. Maestrul ciocolatier care i-a îndrumat pe copii, le-a pregatit o surpriză: nu un brad natural, ci un fotomodel care a jucat rolul pomului de iarnă. Totul a fost făcut din dorinţa de a-i învaţa pe micuţi respectul pentru mediul înconjurător.
 
      A fost un entuziasm general, fiecare copil încercând să prindă pe rochia manechinului prorpiul glob cât mai sus, pentru a fi cât mai vizibil. Toţi prichindeii, rând pe rând au trecut la împodobit rochia verde iar la final, bucuria a fost de nedescris.
 
"Copiii au fost surprinsi mai ales ca ei stiau ca exista aceste 3 categorii de brad, bradul viu, bradul mort si bradul artificial, au inteles acum care este diferenta intre cele 3 categorii." declara Silvian Miron, maestru în arta culinară
 
Si cum orice brad trebuie colindat, copiii au cântat şi au dansat în jurul pomului împodobit de ei.

 

Read 139201 times