Thursday, June 30, 2016

Custom Adv 1
Copiii din Chirnogeni au patinoar

Copiii din Chirnogeni au patinoar

Administrația locală a dat în folosință, totodată, și sala de sport din curtea școlii 
 
Copiii și tinerii din Chirnogeni au unde să-și petreacă timpul liber în vacanța de iarnă. În prag de sărbători, administrația locală le-a făcut o surpriză: a amenajat un patinoar special pentru ei, în centrul comunei. Totodată, autoritatea locală a dat în folosință și sala de sport din curtea școlii.
 
Sărbătoare la Chirnogeni. Copiii din comună au unde să se joace în vacanța de iarnă. Administrația locală le-a amenajat un patinoar chiar în centrul localității.
 
Noua atracție din Chirnogeni a fost realizată cu sprijinul unui fiu al satului care a făcut o donație pentru copiii din comună. Autoritatea locală s-a ocupat de amenajarea spațiului, iar în aproximativ două luni patinoarul a fost gata.   
 
Nu doar copiii sunt fericiți, ci și părinții. Și asta pentru că cei mici nu vor mai petrece atât de mult timp jucându-se pe calculator.
 
Administrația locală a comunei a dat în folosință totodată, și noua sală de sport din curtea școlii. Vestiare, băi moderne, încălzire proprie, teren de handbal, baschet și volei - acestea sunt dotările noii investiții, realizată cu fonduri europene.   
 
Valoarea totală a proiectului european prin intermediul căruia a fost construită sala de sport este de aproximativ 170.000 euro. De dotările ei se vor bucura toți cei aproximativ 200 de elevi al Școlii Chirnogeni.
Read 139134 times Last modified on Last modified on December 18 2015