Baseball-ul a revenit la Constanța

Echipa naţională a României a învins formaţia Statelor Unite ale Americii cu 7-2

Gheorghe Hagi a aruncat prima minge la Trofeul „Jackie Robinson“ la baseball organizat la Constanţa între echipa Statelor Unite şi cea a României. Legenda fotbalului românesc a recunoscut că perseverenţa este cheia succesului atunci când vrei să faci performanţă.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii le-a urat succes jucătorilor înainte de meci cu atât mai mult cu cât baseball-ul a devenit, preţ de câteva ore, numitorul comun între cele două naţiuni.

Victoria a revenit, la fel ca în 2017, echipei naţionale a României care a învins formaţia Statelor Unite ale Americii, formată din militarii de la baza Mihail Kogălniceanu.

Autorităţile centrale şi locale din România, prezente la eveniment, spun că la ora actuală interesul pentru baseball este scăzut şi din cauza lipsei terenurilor amenajate special pentru un astfel de sport.

Evenimentul a fost organizat de Ambasada SUA de la București, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Baseball și Softball, Primăria Constanța şi “Administratia Porturilor Maritime.

(Visited 16 times, 1 visits today)