Efectul Techirghiol, la Ana Hotels Europa din Eforie Nord

Clienţii care vin la noua bază de tratament vor efectua procedurile cu nămol, într-un spaţiu de lux
Aurul negru sau catifeaua neagră, cunoscut încă din perioada romană, nămolul de la Techirghiol este vestit în întreaga lume pentru beneficiile şi proprietăţile pe care le are, alături de apa sărată a lacului.  Ana Hotels Europa din Eforie Nord a venit în întâmpinarea clienţilor cu un nou concept – Efectul Techirghiol. Cu o investiţie de peste un million de euro, baza de tratament, unică în România şi în lume a fost inaugurată într-un cadru festiv.
Prin intermediul specialiştilor din domeniu, baza de tratament de la Ana Hotels Europa din Eforie Nord pune la dispoziţia clienţilor terapii complexe bazate pe  “aurul negru”. 
Prin urmare, a fost creată o zonă specială pentru procedurile de masaj terapeutic cu nămol la soare sau la umbră.  De asemenea, la Ana Hotels Europa din Eforie Nord veţi avea şi un spaţiu dedicat oncţiunilor cu nămol, cât şi unul pentru îndepărtarea acestuia de pe corp – căzi pentru imbăiere şi duşuri. La finalul tratamentului vă veţi putea relaxa în zona special concepută pentru recreere. 
Singura bază de tratament de patru stele din România, cu o piscină de 136 mp şi cu o temperatură de 24-26 de grade, încearcă astfel, prin efectul Techirghiol să ofere clienţilor  oportunitatea de a face procedurile de nămol în aer liber, într-un spaţiu relaxant şi luxos.
Noua bază exterioară de tratament cu namol si apă sărată , de la Ana Hotels Europa, din Eforie Nord,  vă aşteaptă să experimentaţi efectul Techirghiol, într-un cadru de lux.
(Visited 119 times, 1 visits today)