Eveniment cu prestanţă europeană

Expoapa 2018 – conferinţe, seminarii şi ateliere de lucru

“Este o transformare imensă. Companiile de apă s-au modernizat, în ziua de astăzi, la cel mai înalt nivel”. Este declarţia directorului Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare făcută la cea de-a XX-a ediţie a Forumului Regional al Apei Dunăre – Europa de Est.

Președintele Asociației Române a Apei, Felix Stroe, a fost cel care a deschis în mod oficial evenimentul despre care spune că este unul dintre cele mai importante din Europa.

Modernizarea sectorului de apă este principalul obiectiv urmărit an de an de către companiile de apă.

Despre activitatea Asociației Române a Apei și importanţa absorţiei fondurilor europene pentru dezvoltarea sectorului de apă a vorbit şi minisrul Rovana Plumb.

Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est 2018 se adresează tuturor profesioniştilor din sectorul apei, începând cu specialiştii din cadrul operatorilor de servicii de alimentare cu apă şi de canalizare-epurare. Aceştia sunt susţiuţi şi de instituţiile de control.

În cadrul Forumului Apei are loc şi un târg unde care se adresează tuturor profesioniştilor din domeniu, dar şi celor care sunt interesaţi de performanţele tehnice din sectorul apei.

(Visited 48 times, 1 visits today)