Locar Wash, cea mai modernă spălătorie auto

Spălătoria auto Locar Wash este situată în parcarea subterană de pe Bvd. Lăpuşneanu a centrului comercial City Park

Suntem la un pas de anotimpul cald iar acest lucru poate însemna o presiune pentru proprietarii de maşini care sunt în căutarea unei modalităţi moderne de a-şi împrospăta aspectul bijuteriei pe 4 roţi. Spălătoria auto Locar Wash vine în întâmpinarea celor mai pretenţioşi şoferi cu o nouă locaţie ce se ridică la standarde europene.

Spălătoria auto profesională Locar Wash, situată în partea de nord a parcării subterane din centrul comercial City Park, le oferă clienţilor cele mai bune servicii.

Un proprietar de maşină care se respectă trebuie să aibă în vedere că o maşină îngrijită şi lustruita va intoarce capetele, tot timpul. Locar Wash a pregătit pachete atractive pentru cei ce işi doresc cea mai bună îngrijire pentru propriul automobil.
O reîmprospătare înseamnă o prelungire a vieţii maşinii. Este foarte important ca procesul de spălare, curăţare şi îngrijire al automobilului să fie realizat de oameni bine pregătiţi în domeniu. Aşadar, dacă îţi doreşti ca bijuteria ta pe 4 roţi să beneficieze de serviciile unui SPA auto profesional, treci pe la spălătoria auto Locar Wash, situată în parcarea subterană de pe Bvd. Lăpuşneanu a centrului comercial City Park.

(Visited 521 times, 1 visits today)