Un loc de poveste, pentru o vară de neuitat

Restaurantul Şarpele Roz din Mamaia vă aşteaptă pentru al treilea an consecutiv
 
Seri boeme, seri de vis, cu iz interbelic, în staţiunea Mamaia, pentru turişti şi constănţeni, pe toată durata sezonului estival. Restaurantul Şarpele Roz este locul unde mireasma preparatelor alese se împleteşte armonios cu ritmul muzicii de calitate.
 
La Şarpele Roz, Maria Buză, taraful George Pătraşcu și invitații lor de seamă oferă un veritabil maraton muzical, din care nu lipsesc sunetul viorii, talentul și vocile de aur ale artiștilor, totul pentru ca fiecare seară să aibă povestea sa. 
 
Şi cum fiecare seară are povestea ei, atât de frumos conturată pe asemenea ritmuri, îndată ce trec pragul restaurantului Şarpele Roz din Piaţeta Cazino, turiştii şi constănţenii, deopotrivă, descoperă petrecerile de odinioară, din vechiul București, cu muzică de pahar, voie bună și bucate tradiționale.
 

Desigur, îndrăgita artistă Maria Buză este responsabilă cu surprizele şi momentele inedite de care au parte toţi cei care trec pragul Şarpelui Roz, un restaurant aparte, un loc de poveste. Pentru o vară de neuitat!

(Visited 102 times, 1 visits today)